STAAY NIEUWS
BLIJF OP DE HOOGTE
Kakiseizoen 2023
Begin oktober start de aanvoer met Spaanse kaki’s weer. Het seizoen van deze pitloze vruchten loopt door tot in januari. Na enkele lastige jaren, verwachten onze telers dit seizoen weer een betrekkelijk normale aanvoer van goede kwaliteit kaki’s.
Lees verderFruit Attraction 2023
Van 3 – 5 oktober is Staay Food Group weer aanwezig op de één na grootste internationale groenten- en fruitbeurs van Europa.
Lees verderPerenoogst 2023
Het is weer oogsttijd in Nederland! Door het plotselinge warme, zonnige weer maken onze telers extra haast met de pluk dit jaar. Zo houden we de kwaliteit goed van het volgroeide fruit.
Lees verderStart Italiaanse druivenseizoen
Vandaag start Staay Food Group met de eerste aanvoer druiven uit Puglia in Zuid Italië. Het eerste ras is de Black Magic. Inkoper Sander Rutten ging afgelopen week zelf op werkbezoek bij de druiventelers in Zuid Italië.
Lees verderStart van het 2023 steenfruitseizoen
Het steenfruitseizoen van 2023 is begonnen. Twee weken later dan normaal, maar dankzij veel zon is het fruit uitzonderlijk stevig en heeft het een goede smaak en Brix-waarde.
Lees verderEerste aankomst Costa Rica meloenen van eigen teelt
In week 8 arriveren de eerste watermeloenen weer van onze eigen teelt in Costa Rica. Onze vestiging SFG Dulce in Costa Rica bestaat uit zes teeltlocaties met een totale oppervlakte van 550...
Lees verderStaay Food Group present op Fruit Logistica 2023
Van 8 tot en met 10 februari aanstaande is in Berlijn weer de internationale groenten en fruitbeurs Fruit Logistica. Staay Food Group is aanwezig met als centraal thema de eigen teelt. Red...
Lees verderStaay Food Group vergroot transparantie
Staay Food Group is sinds 1 oktober jl. aangesloten op Agriplace, het complianceplatform voor veilig en duurzaam ketenbeheer. Het bedrijf zet daarmee een nieuwe stap in het nog effectiever waarborgen van kwaliteit, betrouwbaarheid...
Lees verder