STAAY FOODSERVICE

KWALITEIT EN MAATWERK

In de foodservice gaat het om kwaliteit en maatwerk. Het aanbod versproducten moet breed, diep en gevarieerd zijn en van een constante kwaliteit. Staay Venlo biedt jaarrond een zeer ruim assortiment van ongeveer 750 producten en maar liefst 1500 artikelen. En dit volledige assortiment kent ook nog eens een hoge rotatie. Zo zijn de drie Staay pijlers Snelheid, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid ook in het foodservice segment een goede basis voor langdurige samenwerking.

VOOR ELKE KEUKEN

Smakelijke gerechten verdienen de beste ingrediënten. Kraakvers en vol van smaak. En in de keuken wil je niet beperkt worden door wat er (niet) te koop is. Je wilt je wel laten inspireren door de seizoenen. Daarom biedt Staay Food Group een assortiment waarmee je in iedere keuken uit de voeten kan. Waar mogelijk jaarrond maar altijd in het seizoen. In onze koelfaciliteiten in Venlo hebben wij een assortiment waarbij menig kok zijn vingers aflikt. Dagelijkse verse aanvoer van producten uit alle windstreken. Van lokaal in Limburg geteelde asperges in het seizoen tot zoete aardappels uit de Verenigde Staten. Ook exotische specerijen en exclusieve cressen leveren wij dagelijks uit.

Vraag naar onze prijslijst

One-stop-shop

FLEXIBILITEIT MET EEN HOOFDLETTER F

Je kunt voor alle producten bij ons terecht. Maar al deze producten zijn ook nog eens in de gewenste hoeveelheid bestelbaar. Onze orderpickers zijn heuse puzzelkampioenen die van iedere bestelling een afgemeten mixpallet kunnen maken. Vier schalen cress, drie colli vruchtgroenten, twee colli sla en zes meloenen? In een mum van tijd staat het klaar voor transport en indien gewenst, leveren onze chauffeurs de bestelling dezelfde dag nog af. In groot volume of in kleinverpakking.

Eigen teelt

DIRECTE LIJNEN

Eigen teelt van groente en fruit is wat Staay onderscheidt van veel andere leveranciers. Wij telen zelf en binden telers aan ons als partner. Zo staan wij dicht bij de teelt, blijft de keten kort en transparant en blijven producten gemakkelijk traceerbaar. En zo weet je als klant waar je product vandaan komt. Conform onze missie, investeren wij vooruit in de teelt om de beschikbaarheid van vers product te kunnen waarborgen. Al sinds 1985 zijn wij actief in de teelt; toen alleen in Nederland maar inmiddels ook daarbuiten in o.a. Spanje en Costa Rica.

MEER WETEN?

Cash & Carry

PICK JE EIGEN ORDER

Op de locatie Venlo beschikt Staay over een uitgebreide Cash & Carry. Hier is een groot deel van ons assortiment uitgestald zodat je ter plekke je eigen verlading kunt samenstellen, afrekenen en direct meenemen. En onze medewerkers helpen je er graag bij. Wel zo efficiënt!

En dankzij ons realtime digitaal bijgewerkte prijzensysteem ben je altijd verzekerd van de meest actuele prijzen.

TRANSPORT

ALTIJD VERS

Versheid is binnen de foodservice minstens zo belangrijk als in de groenten en fruit sector. Wij zorgen daarom niet alleen voor snelle orderafwikkeling maar ook voor snel en betrouwbaar transport. Met een eigen wagenpark én eigen chauffeurs weten wij wie we op pad sturen. En kunnen onze klanten zich focussen op hun winkel of keuken.

Chauffeur bij Staay

Foodservice nieuws

25/09/2023

Kakiseizoen 2023

Begin oktober start de aanvoer met Spaanse kaki’s weer. Het seizoen van deze pitloze vruchten loopt door tot in januari. Na enkele lastige jaren, verwachten onze telers dit seizoen weer een betrekkelijk normale aanvoer van goede kwaliteit kaki’s.

Lees verder
06/09/2023

Perenoogst 2023

Het is weer oogsttijd in Nederland! Door het plotselinge warme, zonnige weer maken onze telers extra haast met de pluk dit jaar. Zo houden we de kwaliteit goed van het volgroeide fruit.

Lees verder
29/06/2023

Start Italiaanse druivenseizoen

Vandaag start Staay Food Group met de eerste aanvoer druiven uit Puglia in Zuid Italië. Het eerste ras is de Black Magic. Inkoper Sander Rutten ging afgelopen week zelf op werkbezoek bij de druiventelers in Zuid Italië.

Lees verder
11/05/2023

Start van het 2023 steenfruitseizoen

Het steenfruitseizoen van 2023 is begonnen. Twee weken later dan normaal, maar dankzij veel zon is het fruit uitzonderlijk stevig en heeft het een goede smaak en Brix-waarde.

Lees verder

MEER WETEN?

Neem contact op met onze foodservice specialisten

André Lamers

Account Manager (Venlo)

Hans Knippenbergh

Account Manager (Venlo)

Jocko Schell

Account Manager (Venlo)

Johan Wiersma

Account Manager (Venlo)

Joop Kleintjes

Account Manager (Venlo)

Philipp Handrup

Account Manager (Venlo)

Roberto Peters

Account Manager (Venlo)

Rogier van der Linden

Account Manager (Venlo)

Joep Engels

Account Manager (Venlo)

Anneke van Horick

Account Manager France (Venlo)

Wim van der Staay

Management SFG (Venlo)

FOODSERVICE VESTIGINGEN

Kies hier een vestiging

 • Venlo (NL)
 • Papendrecht (NL)

Bezoekadres

 • Venrayseweg 162
  5971 PZ Grubbenvorst
  The Netherlands

Postadres

PO Box 23
5900 AA Venlo
The Netherlands

Details

 • Bank: ABN AMRO

 • IBAN: NL25ABNA0243151950

 • SWIFT: ABNANL2A

 • CoC: 24150290

 • BTW: NL006818870B01

 • GLN: 8712423016231

 • GGN: 8712423016231

Certificering

Venlo

Bezoekadres

 • Nieuwland Parc 140
  3351 LJ Papendrecht
  The Netherlands

Postadres

P.O. Box 208
3350 AE Papendrecht
The Netherlands

Details

 • Bank: ABN AMRO

 • IBAN: NL25ABNA0243151950

 • SWIFT: ABNANL2A

 • CoC: 24150290

 • BTW: NL006818870B01

 • GLN: 8713014000004

 • GGN: 8713014000004

Certificering

Papendrecht – Hoofdvestiging