Fruit Attraction 2023

Staay Food Group op de Fruit Attraction Madrid 2023

Van 3 – 5 oktober is Staay Food Group weer aanwezig op de één na grootste internationale groenten- en fruitbeurs van Europa. Met eigen teelt in Tarragona, een handelsvestiging in Barcelona en een groot netwerk van Spaanse telers, is Staay Food Group graag weer vertegenwoordigd op deze belangrijke beurs.

In totaal 14 collega’s van de diverse vestigingen bemannen de stand in wisselende samenstelling. De stand is te vinden in het Holland Paviljoen in hal 6 (stand C10). Diverse Staay specialiteiten als bladgroenten, vruchtgroenten, hardfruit, meloen en ananas worden belicht. Speciale aandacht is er voor hydroponic sla, steenfruit en peren.

Display: Teenleaves
In een speciaal demodisplay wordt een assortiment hydroponic slasoorten getoond. Sla met kluit zoals Salatrio en Lollo Rossa maar ook de nieuwe teenleaves. Deze sla wordt als losse blaadjes geoogst en heeft een bijzonder goed shelflife, zelfs buiten de koeling.

Display: Red Conference
Het vorig jaar geïntroduceerde exclusieve clubras Red Conference is dit jaar opnieuw te zien. Dit maal staat de peer in een display naast zijn bekende groene broer – de Conference. Deze unieke combinatie van bewaarperen in exclusief te zien en verkrijgbaar bij Staay Food Group.

Red Conference

fruit attraction
fruit attraction

Ander nieuws

25/09/2023

Kakiseizoen 2023

Begin oktober start de aanvoer met Spaanse kaki’s weer. Het seizoen van deze pitloze vruchten loopt door tot in januari. Na enkele lastige jaren, verwachten onze telers dit seizoen weer een betrekkelijk normale aanvoer van goede kwaliteit kaki’s.

Lees verder
20/09/2023

Fruit Attraction 2023

Van 3 – 5 oktober is Staay Food Group weer aanwezig op de één na grootste internationale groenten- en fruitbeurs van Europa.

Lees verder
06/09/2023

Perenoogst 2023

Het is weer oogsttijd in Nederland! Door het plotselinge warme, zonnige weer maken onze telers extra haast met de pluk dit jaar. Zo houden we de kwaliteit goed van het volgroeide fruit.

Lees verder
29/06/2023

Start Italiaanse druivenseizoen

Vandaag start Staay Food Group met de eerste aanvoer druiven uit Puglia in Zuid Italië. Het eerste ras is de Black Magic. Inkoper Sander Rutten ging afgelopen week zelf op werkbezoek bij de druiventelers in Zuid Italië.

Lees verder