Fruit Logistica

Staay Food Group present op Fruit Logistica 2023

Van 8 tot en met 10 februari aanstaande is in Berlijn weer de internationale groenten en fruitbeurs Fruit Logistica. Staay Food Group is aanwezig met als centraal thema de eigen teelt.

Red Conference en hydroponic sla uit Nederland
De productfocus ligt net als in Berlijn op de nieuwe Red Conference peer en op de hydroponic slasoorten met kluit die op watergoten worden geteeld. Bezoekers kunnen beiden producten ‘live’ bekijken en proeven. Een miniatuuropstelling van belichte sla op goten geeft een indruk van hoe deze sla jaarrond in Nederland wordt geteeld.
Uiteraard is er op de stand ook aandacht voor het jaarronde assortiment reguliere Conference peren en  meloenen, trostomaten en andere vruchtgroenten.

Foodservice aanbod-op-maat uit Venlo
Een ander belangrijk thema op de stand is de bijzondere positie die Staay Venlo inneemt voor de Duitse foodservice groothandels. Op maat samengestelde mixpallets met diverse producten per collo geleverd? Geen probleem voor de getrainde order pickers van Staay Venlo! En dat met een assortiment van meer dan 1500 producten.

Graag tot ziens in Berlijn!

Ander nieuws

25/09/2023

Kakiseizoen 2023

Begin oktober start de aanvoer met Spaanse kaki’s weer. Het seizoen van deze pitloze vruchten loopt door tot in januari. Na enkele lastige jaren, verwachten onze telers dit seizoen weer een betrekkelijk normale aanvoer van goede kwaliteit kaki’s.

Lees verder
20/09/2023

Fruit Attraction 2023

Van 3 – 5 oktober is Staay Food Group weer aanwezig op de één na grootste internationale groenten- en fruitbeurs van Europa.

Lees verder
06/09/2023

Perenoogst 2023

Het is weer oogsttijd in Nederland! Door het plotselinge warme, zonnige weer maken onze telers extra haast met de pluk dit jaar. Zo houden we de kwaliteit goed van het volgroeide fruit.

Lees verder
29/06/2023

Start Italiaanse druivenseizoen

Vandaag start Staay Food Group met de eerste aanvoer druiven uit Puglia in Zuid Italië. Het eerste ras is de Black Magic. Inkoper Sander Rutten ging afgelopen week zelf op werkbezoek bij de druiventelers in Zuid Italië.

Lees verder